2021-2022 SEZONU "BUGÜN GİT YARIN GEL"

Orjinal Resim

2021 - 2022 SEZONU  “BUGÜN GİT YARIN GEL”

Yazan : Valantine P. KATAYEV

Uyarlayan : Göksel KORTAY

Yöneten : Hasan H. ELMAS

            Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde Covid-19 ve pandemiden dolayı 1,5 sene aradan sonra 13. sezonun da sezon açılış oyunu olarak geçmiş sezonda hazırlamış olduğu ve pandemiden dolayı İçişleri Bakanlığı genelgesi ile salonların kapanması ve tiyatro oyunlarının iptal olmasıyla 3 kez sahneleye bildiği  "Bugün Git Yarın Gel" adlı 2 perde komedi tiyatro oyunuyla değişen yeni oyuncu kadrosuyla 15 Ocak 2022 tarihinden itibaren perdelerini açarak sanat severlerin karşısına çıktı.

          Ünlü Rus Yazar Valantine P. KATAYEV tarafından yazılan ve Türkçe uyarlaması Göksel KORTAY tarafından yapılan “Bugün Git Yarın Gel” adlı 2 perde komedi tiyatro oyunumuz 15 Ocak 2022 tarihinden itibaren, 04 Mart 2022 tarihine kadar her  Cuma 19.30 da Belediye Şehir Tiyatrosu Salonunda 8 kez sahnelendi.

Oyun Hakkında

Namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz, mesaisini lüks bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne, eksik bir imzayı attırmak için gider fakat içeri bir türlü alınmaz. O ise imzayı attırmayı kafasına koymuştur. İçeri girmek için seçtiği yöntem, tesiste kalan diğer konukları da etkiler. Konukların ve tesis çalışanlarının bu karışık durumun içine sürüklenmesiyle komik ve tuhaf olaylar gelişir.

Yönetmen : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY

Reji Asistanı : Zehra GENÇ

OYUNCULAR

Ceren GÜRLEK

Sinem KAPLAN

Hasan H. ELMAS

Cemil KOSKA

Fatih ÇORAPSIZ

Yusuf AGUNSOY

Dilek ELMAS

Zafer SEÇME

Betül KÖKMEN

Zehra GENÇ

Metin KAYACAN

SES&IŞIK TEKNİSYENİ

Nurullah ÖZUSLU

DEKOR

İsmail TAŞKIN

Vahit KÜÇÜK

AFİŞ & FOTOĞRAF

Muhammet Ali ERKEK