2019-2020 SEZONU "ÇEVRE MÜFETTİŞLERİ"

2020 - 2021 SEZONU  “ÇEVRE MÜFETTİŞLERİ”

Yazan & Yöneten : Hasan H. ELMAS

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatromuz pandemi döneminde evlerinden çıkamayan çocuklarımız için eğitici müzikal çocuk tiyatromuzu ayaklarına götürerek  mahalle ve ilçe meydanlarında açık havada sahneledik.

07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA

01 EKİM 2021 CUMA

SAHİPATA MAHALLESİ

Oyun Hakkında

“Çevre Müfettişleri” adlı Müzikal Çocuk Tiyatrosu oyunumuz küçük yaştaki çocuklarımıza çevre bilincini, elektrik-su tasarrufunu, yeşilin ve doğanın korunmasını, suyu ve elektriği kullanırken “neden” dikkatli olmaları gerektiğini en eğlenceli ve en güzel şekilde anlatan bir oyundur. Amacımız küçük yaştaki arkadaşlarımızı eğlendirirken (nasihat etmeden) bilinçaltlarına doğal kaynaklarımızı tasarruflu kullanmaları gerektiğini yerleştirmektir. Umuyoruz ki; o yaştaki çocuklara böyle bir oyun izletildiğinde çevre dostu bir neslin yetişmesine katkıda bulunalım. Bizler bunu görev bilerek Ülkemiz ve dünyamız için, tabiatımız ve geleceğimiz için biz Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi olarak oyunumuzu izleyen her bir çocuğumuzu oyun sonunda “Çevre Müfettişi” yapalım ve dünyamız tertemiz kalsın ve gelecek nesiller  mutlu, sağlıklı ve bolluk içinde yaşasınlar.

Yönetmen & Yöneten : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY