2019-2020 SEZONU "BUGÜN GİT YARIN GEL"

Orjinal Resim

2019 - 2020 SEZONU  “BUGÜN GİT YARIN GEL”

Yazan : Valantine P. KATAYEV

Uyarlayan : Göksel KORTAY

Yöneten : Hasan H. ELMAS

            Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde 11. sezonun da 18. oyunu olan ve bu sezonun ikinci oyunu  "Bugün Git Yarın Gel" adlı 2 perde komedi tiyatro oyunuyla 06 Mart 2020 den itibaren perdelerini açarak sanat severlerin karşısına çıktı.

          Ünlü Rus Yazar Valantine P. KATAYEV tarafından yazılan ve Türkçe uyarlaması Göksel KORTAY tarafından yapılan “Bugün Git Yarın Gel” adlı 2 perde komedi tiyatro oyunumuz 06 Mart 2020 tarihinden itibaren, 17 Nisan 2020 tarihine kadar her Çarşamba ve Cuma sahnelenmesi planlaması yapılmış olup; tüm dünyada yaşanan Covid—19 vakalarından dolayı İçişleri Bakanlığı genelgesi ile ülkemizde tiyatro salonlarının kapanması ve etkinliklerin iptal edilmesinden dolayı 3 kez sahnelenebilmiştir.

Oyun Hakkında

Namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz, mesaisini lüks bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne, eksik bir imzayı attırmak için gider fakat içeri bir türlü alınmaz. O ise imzayı attırmayı kafasına koymuştur. İçeri girmek için seçtiği yöntem, tesiste kalan diğer konukları da etkiler. Konukların ve tesis çalışanlarının bu karışık durumun içine sürüklenmesiyle komik ve tuhaf olaylar gelişir.

Yönetmen : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY

Reji Asistanı : Beyzanur ALTUNDAŞ

OYUNCULAR

Ceren GÜRLEK

Sinem KAPLAN

Hasan H. ELMAS

Cemil KOSKA

Fatih ÇORAPSIZ

Yusuf AGUNSOY

Nur ÖZCAN

Zekiye HAZAR

Sabiha DURMAZ

Zehra GENÇ

Serhat TURAN

SES&IŞIK TEKNİSYENİ

İsmail TAŞKIN