BELEDİYEMİZ, ŞEHRİMİZİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATTI

Orjinal Resim

BELEDİYEMİZ, ŞEHRİMİZİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATTI

         Afyonkarahisar Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında şehri Türk Bayraklarıyla donatıyor.  Belediye Başkanımızın Mehmet Zeybek’in talimatı ile Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhuriyet’in Kuruluşunun 100. Yılını şehri al bayraklar ile süsleyerek kutluyor.

Belediyemiz, şehrin dört bir yanını dev Türk bayrakları ile donattı. Şehrin ana caddelerine asılan bayraklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla başta hizmet binası olmak üzere şehir geneli ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Caddeler ve kavşaklar başta olmak üzere kentin farklı noktaları bayraklarla süslenirken 100. yıl coşkusu vatandaşlarla paylaşılarak bayrak dağıtımı da gerçekleştirildi. Vatandaşlar ise evlerine ve balkonlarına Türk Bayrağı asarak Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaya başladı.


CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ
Başkanımız Mehmet Zeybek Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı nedeni ile zafer şehri Afyonkarahisar’ın coşku ve gururla kutlama yaptığını belirterek; “Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak şehrimizi bayraklarla donatıyoruz. Vatandaşlarımıza verilen bayraklar balkonları, evleri ve işyerlerini süsleyecek. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Türkiye Yüzyılında da azim ve kararlık ile ülkemiz, milletimiz ve Afyonkarahisar’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler