3g Sanal Tur
Online Cenaze İlanları
Beyaz Masa
İhaleler
MEMUR SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU’DAN ZİYARET 01.02.2010

Sayı:67

MEMUR SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU’DAN ZİYARET

 

MEMUR SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU; SEÇMENLERİNİZE “İYİKİ SEÇTİK” DEDİRTMİŞSİNİZ BU ÇOK ÖNEMLİ"

 

 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Ramazan Çakırcı ile Memur-Sen’e bağlı Afyonkarahisar’da bulunan sendika başkanlarını makamında kabul etti. Gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarete konuşan Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kısa sürede başarılı hizmetler yaptığını belirterek ”Belediye Başkanı seçilmek değil, seçenlere “ İyi ki seçtik”dedirtmek önemli. Bu kadar kısa sürede bunu söyletmişsiniz” diye konuştu.

“BAŞARILI HİZMETLERİNİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu konuşmasında şunları söyledi;”Türkiye’nin demokratikleşmesini çok önemsiyoruz. Demokratikleşen Türkiye’de yerel yönetimleri önemsiyoruz. Çünkü yerel yönetimler doğrudan halkla iç içe, halkın düşüncelerini merkezi hükümete yansıtmada en önemli noktada. Demokrasi’nin de yerelden genele katılımcılığı önemli. Halkın nabzını tutan yöneticilerin halka hizmeti Hakka hizmet olarak yansıtma görevinin yanına halkın, hakka hizmet parelelinde beklentilerini de Ankara’ya ulaştırması gerekiyor. Başkanımızında bunu iyi yaptığını Şube Başkanlarımızla yaptığımız değerlendirmede gördük. Kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı seçilmek değil, seçenlere “ İyi ki seçtik”dedirtmek önemli. Bu kadar kısa sürede bunu söyletmişsiniz. Sivil toplumu önemseyen idareciler, önemli. Çünkü sivil toplum milletin sözcüsü. Hele’de bu sivil toplum Memur-Sen gibi halkın değerleri ile yüzde yüz örtüşen Memur-Sen ise bu ayrı bir önem kazanıyor. Başarılı hizmetlerinizin devamını diliyorum” dedi.

MEMUR-SEN İNSAN HAKLARININ SAVUNUCUSU OLMUŞTUR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise  Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı, çalışma arkadaşlarını ve sendikanın Afyonkarahisar’daki değerli şube temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Memur-Sen kurulduğu günden bu yana Türkiye’de demokrasi ve insan haklarının savunucusu olmuştur. Çalışanlarımızın, memur kesimimizin haklarını korumak adına çok ciddi mücadele yapmaktadır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

 



Canlı Destek
Gönül Zinciri
Afyonkarahisar Tanıtım Videosu
Afyonkarahisar İl Haritası
Afyon Merkez Uydu Görüntüsü
Afyon Merkez İmar haritası
Afyonkarahisar Fotoğrafları
Deprem Rehberi
Nöbetçi Eczaneler
Kentsel Dönüşüm Projesi
Stratejik Plan
Sitede 570 kişi var
Bugün 2331 ziyaret
Toplam 6740694 ziyaretçi
MAİL LİSTESİ
Mail listemize üye olun !
ekle   çıkar