2017-2018 Sezonu "SALAKLAR SOFRASI"

2017-2018 Sezonu  “SALAKLAR SOFRASI”

Yazan : Francis WEBER

Yöneten : Hasan H. ELMAS

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde 9 sezon da 14 oyun sergilenmiş olup ve bu sezonun ilk oyunu olan  "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunuyla 05 Ocak dan itibaren perdelerini açarak sanatseverlerin karşısına çıktı.

Francis Weber tarafından yazılan, H. Can Utku tarafından uyarlanan Salaklar Sofrası adlı tek perde komedi tiyatro oyunumuz 05 Ocak 2018 tarihinden itibaren, her Çarşamba ve Cuma 16 Şubat tarihine kadar saat 20.00'da RAM Salonu'nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak 12 kez sahnelenmiştir.

Afyonkarahisar da finali yapılan oyunumuz Turne ve Festival kapsamında sırasıyla Aydın Efeler Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, Burdur Belediyesi Etkinliği, Uşak 2. Uluslararası Tiyatro Festivali, İzmir Menemen 10. İnadına Tiyatro Festivali ve Ayvalık 9. Tiyatro Festivallerine katılarak oyunlarını sahnelemiştir.

Yönetmen : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY