2016-2017 Sezonu "YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ"

2016-2017 Sezonu  “YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ”

Yazan : Aziz NESİN

Yöneten : Hasan H. ELMAS

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ikinci oyunu olan usta yazar Aziz Nesin’in eserlerinden "Yaşar Ne yaşar Ne Yaşamaz" adlı tiyatro oyunuyla sanat severlerin karşısına çıktı.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde ilk gösterimi yapılan oyun, 24 Mayıs'a kadar haftanın iki günü toplam 17 kez sahne aldı.

AFYONKARAHİSAR’DA İLK DÖNER SAHNE

Elmas; 24 kere mekan değişimi olduğu için sahnenin üstüne seyyar bir döner sahne kurduk. Oyunun sonuna kadar seyirci döner sahnenin varlığını fark edemeyebiliyor. Tek gayem tüm yönetmen meslektaşlarım gibi çıkarmış olduğum tiyatro oyununun en güzel şekilde sunulmasıdır.

BAŞKANIMIZIN BÜYÜK DESTEĞİNİ ALIYORUZ

Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a desteklerinden dolayı  teşekkür etti. Elmas; Sayın Başkanımızdan bu güne kadar ne talep etmiş isek sağolsunlar yanımızda oldular. Bir kez dahi ret cevabı almadık. Herhangi bir sansüre asla mazur kalmadık. Bizlerde elimizden geleni yaptık. Huzurunuzda Sayın Belediye Başkanımıza ekibim adına şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Yönetmen : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY