2016-2017 SEZONU "HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK"

Orjinal Resim

2016-2017 SEZONU "HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK"

Yazan : Yılmaz ERDOĞAN 

Yöneten : Hasan H. ELMAS

          Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu sezonun ilk oyunu olan romantik komedi türündeki "Haybeden Gerçeküstü Aşk" ilk gösteriminde büyük beğeni topladı.

         Geçen sezon, Türk tiyatro ve sinema tarihinin önemli yazar ve senaristlerinden merhum Sadık Şendil'in unutulmaz eseri "Kanlı Nigar" isimli oyunla kahkaha tufanı estiren Belediye Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda yine bol kahkahalı ve eğlenceli bir oyunla tiyatro severlerin karşısına çıktı.

         2007 yılında Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaşarak Beşiktaş Kültür Merkez'inde izleyiciyle buluşturdukları "Haybeden Gerçeküstü Aşk" isimli tiyatro oyunu bu kez Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Belediye Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ile tiyatromuzun deneyimli oyuncularından Ceren Gürlek üstlendi.

 Yılmaz Erdoğan'ın kendisinin yazdığı "Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar" adlı kitabından tiyatroya uyarladığı romantik komedi türündeki "Haybeden Gerçeküstü Aşk" ilk gösteriminde büyük beğeni topladı. Geçmişten günümüze kadın erkek ilişkilerinin mizahi bir dille yansıtıldığı ve izleyenlerin kadın-erkek fıtratına dair derin düşüncelere daldığı oyunun başrollerini paylaşan Yönetmen Hasan H. Elmas ile Ceren Gürlek de başarılı performanslarıyla Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ı aratmadı. Oyunda ayrıca, Belediye Şehir Tiyatrosu'nun sekiz bayan oyuncusu Optical Illusion olarak bilenen dans gösterisi sundu.

 

Yönetmen : Hasan H. ELMAS

Sahne Amiri : Yusuf AGUNSOY

Reji Asistanı : Dilara HOROZ

 

OYUNCULAR

Hasan H. ELMAS

Ceren GÜRLEK

 

DANSÇILAR

Dilara HOROZ

Tuğba AKYEL

Oya İLOĞULLARI

Reyhan SEZER

Fatma KIVRAK

Ümmü Gülsüm YILDIZ

Gözde YAKUT

Hamide Kübra KESKE

 

SES-IŞIK-DEKOR TEKNİSYENİ

İsmail TAŞKIN

Nurullah ÖZUSLU