HALUK LEVENT 23 NİSAN´DA AFYONKARAHİSAR´DA

Orjinal Resim

HALUK LEVENT 23 NİSAN’DA AFYONKARAHİSAR’DA

23 NİSAN’I DOLU DOLU KUTLUYORUZ

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına coşkuyla hazırlanıyor.

Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla 23 Nisanı dolu dolu kutlamaya hazırlanan Belediyemiz, gündüz çocuklara özel şenlik yapacak, akşam ise Rock Müziğinin efsane ismi Haluk Levent’i hayranlarıyla buluşturacak.

ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

23 Nisan Salı günü saat 14:30’da çocuklarımız Zafer Meydanı’nda şenlikte buluşacak. Şenlik de eğlenceli disney maskotlar, palyaçolar, yüz boyama, çocuk dansları, zumbo kids, sosis balon atölyesi, ilizyon ve halk oyunları gösterileri ile hem ebeveynler hem de çocukları unutulmaz anlar yaşayacak.

HALUK LEVENT ZAFER MEYDANI’NDA

Zaferin kazanıldığı topraklar, çocuk şenliğinin ardından akşam da muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. Rock Müziğinin efsane ismi Haluk Levent Afyonkarahisar da olacak. Özgürlük ve bağımsızlık ruhunu bir kez daha hissettiğimiz bu özel günde Haluk Levent’in eşsiz sesi ve güçlü sahne performansıyla hayranları dolu dolu bir gece yaşayacak.Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 23 Nisan saat 19.21’de Zafer Meydanında ücretsiz düzenlenecek konsere tüm halkımızı davet etti.

Diğer Haberler