GASTRONOMİ SOKAĞINDA SONA GELİNDİ

Orjinal Resim

GASTRONOMİ SOKAĞINDA SONA GELİNDİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek şehrin turizm potansiyeline katkı sunan yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’a yakışır şekilde projelendirilen Gastronomi Sokağı’nda çalışmalarda sona gelindi.

Afyonkarahisar Belediyesi yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Başkanımız Mehmet Zeybek o yatırımlardan biri olan Gastronomi Sokağı’nda yapılan son çalışmaları yerinde inceledi, denetlemede bulundu. Tarihi konaklar bölgesinde yer alan yatırım yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin gastronomi lezzetlerine de erişimini kolaylaştıracak. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın 35’den fazla tecilli lezzeti bu proje ile birlikte ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Hizmete açılmaya hazırlanan Gastronomi Sokağı; 4 blok 13 sosyal tesisten oluşuyor. Toplamda 500 metrekarelik alana sahip proje bölgeyi şimdiden cazibe merkezi haline getirdi.

ZEYBEK BAŞKAN’DAN YATIRIMLARA İNCELEME  

GASTRONOMİ ŞEHRİNE DEĞER KATACAK

Mahalle esnafını kalkındırmak amacı ile projelendirilen ve Türkiye’de ilk olan Gastronomi Sokağı incelemesi ardından açıklama yapan Başkanımız Mehmet Zeybek; “Gastronomi Şehriyiz. Gastronomi Sokağı yapalım istedik. Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiş yöresel ürünlerimizin yapımının, sunumunun ve pazarlamasının yapılabileceği yatırımın inşa çalışmalarında sona gelindi. Son dokunuşları yerinde inceliyoruz. Afyonkarahisar’ımıza gastronomi alanında da farklı bir değeri kazandırmış olacağız. Bölge esnafımızı kalkındıracak ve turizm potansiyeline de oldukça değer sağlayacak bir yatırım. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

Diğer Haberler