BAKANIMIZ ÖZHASEKİ´DEN ZEYBEK BAŞKAN´A ZİYARET

Orjinal Resim

BAKANIMIZ ÖZHASEKİ’DEN ZEYBEK BAŞKAN’A ZİYARET

Tarihi Uzun Çarşı’nın açılışını yapmak üzere şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya,  İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette Başkanımız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Zeybek Başkan ziyarette Bakan Özhaseki’ye Belediyemizin yatırım ve projelerine ilişkin bilgi verdi.

“TARLADA İZİ OLANIN, HARMANDA YÜZÜ OLUR”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “35 tane proje sözü vermiş 40 tane de fazladan yapmış. At binenin, kılıç kuşananın. Büyüklerimizin güzel bir sözü var, tarlada izi olanın tabi ki de harmanda yüzü olur. Çalışmazsanız kimseye diyecek bir şeyiniz olmaz. Çalışırsanız çıkarsınız herkese yaptıklarınızı anlatırsınız. Yüz akıyla gezersiniz. İnsanların duasını alırsınız. Başkanımızı tebrik ediyorum. Bize de Ankara tarafında üzerimize düşen yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman baş üstüne” dedi.

“MİSAFİR DEĞİL BURADA EV SAHİBİYİM”

Afyonkarahisar’da kendisini misafir değil, ev sahibi olarak hissettiğini söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Afyonkarahisar bizim kardeş şehrimiz, geldiğimiz zaman kendimi ev sahibi gibi hissediyorum. Yıllardır da bütün projelerini takip ediyoruz. Başkanımızın gayretlerine şahidiz. Şehirde bir uyum kültürü var. Bundan dolayı da son derece mutluyum. Sayın Valimizin liderliğinde, milletvekili arkadaşlarımız, Belediye Başkanlarımız Afyon’a yapılabilecek ne varsa hepsini yakından takip ediyorlar” diye konuştu.

Diğer Haberler