CUMHURBAŞKANLIĞI YİK BAŞKAN VEKİLİ KAHRAMAN´DAN ZEYBEK BAŞKAN´A ZİYARET

Orjinal Resim


CUMHURBAŞKANLIĞI YİK BAŞKAN VEKİLİ KAHRAMAN’DAN ZEYBEK BAŞKAN’A ZİYARET

     27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve açılışlar için Afyonkarahisar’a gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman, Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Kahraman’ı Belediye Binası girişinde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları, belediye personeli karşıladı. Daha sonra başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zeybek, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman’a Afyonkarahisar Belediyesi’nin hayata geçen projeleri, hali hazırda devam eden projeleri ve hayata geçecek projeler hakkında bilgiler verdi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman; “Ziyaretten çok memnun kaldım, daha önce Afyonkarahisar’a gelmiştim. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Güzel bir kadro gördüm. Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Rektörlerimiz, uyum içerisinde Afyonkarahisar’ın gelişimi için gayret ediyorlar. Belediye Başkanımıza başarılarının devamını diliyorum. Büyük bir devletiz. Şanlı bir maziye sahibiz. Biz bir çınar ağacıyız ve biz üç kıtaya hükmetmiş bir cihan devletiyiz.  Bunun ruhunda yaşayarak daha ötelere gitmeliyiz. Belediye Başkanımızın şahsında bütün Afyonkarahisar halkına hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ZİYARETİN ANISINA HEDİYE TAKDİM ETTİ

Ziyaret sonunda Başkanımız Mehmet Zeybek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhurbaşkanlığı YİK Başkan Vekili Kahraman’a hediye takdim etti. Kahraman ise misafirperverliğinden ve gösterdikleri ilgi alakadan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman’ın Afyonkarahisar Belediyesi ziyaretinde Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başkan Yardımcılarımız, teşkilat mensupları ve protokol üyeleri hazır bulundu.

Diğer Haberler