BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

Orjinal Resim

BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatromuz yeni sezona yine bomba gibi giriyor. Necip Fazıl Kısakürek’in eseri “Bir Adam Yaratmak” adlı muhteşem oyunla yeni sezona ‘Merhaba’ diyecek Şehir Tiyatrosu oyunun galasını 27 Ekim Cuma günü 19.30 yapacak.

Belediye Şehir Tiyatrosu Salonunda 29 Aralık’a kadar sanatseverlerin karşısında olacak ekip,  gala gecesi öncesi hazırlıklarını ara vermeden devam ediyor.

Üç perdelik psikolojik dram oyunuyla sanatseverlerin karşısına çıkacak olan “Bir Adam Yaratmak” isimli tiyatroyu izlemek isteyenler biletlerini https://biletinial.com/tr-tr yada salon girişinden 20 TL ’ye temin edebilecekler.

Sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun oyuncu kadrosunda; Hasan Hüseyin Elmas, Derem Alpata, Emre Uyar, Fatih Çorapsız, Zafer Seçme, Büşra Karabağ, Yusuf Agunsoy, Muhammet Ali Erkek, Sinem Kaplan, Neslihan Karaman, Bengisu Savaş, Yusuf Zeybek yer alıyor.

Oyun Hakkında

Ben istemiyorum, fakat hiç bıçağın deştiği yerden kan akmaz olur mu? Ben düşünmüyorum beynim kaynıyor...

Necip Fazıl'ın ölümsüz eseri... 1930'lu yılların Türkiye'sinde çok meşhur bir yazarın; var oluş, yaratılış ve ölüm ile ilgili derin kaygıları...

Dünyayı, hayatı, kadın-erkek ilişkilerini, dostluk duygusunu çıldıracak derecede derin mülahaza eden müthiş üç perdelik psikolojik dram...

Diğer Haberler