ÇOCUK ŞENLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Orjinal Resim


ÇOCUK ŞENLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğine ev sahipliği yamaya devam ediyor. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Bu hafta sonu Fatih Mahallesi’nde düzenlenen "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu.

MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından çocuklarımız için düzenlediğimiz, Çocuk Şenliği etkinliğinin bu haftaki durağı Fatih Mahallesi oldu. Şenlikte yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Başkanımız Mehmet Zeybek’te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı. Etkinliğe Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erhan Alan, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş’ta katıldı. Şenlik öncesi çocukları selamlayan Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekillerimiz günün anısına selfie çekindi, çocukların heyecanına ortak oldu.

Çevreci yatırımlarımız kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’ne kazandırılan parkta düzenlenen programda; Hacivat ve Karagöz oyunun yanı sıra yüz boyama, Nasreddin Hoca, müzikli eğlence ve çeşitli oyunlar oynandı. Çeşitli hediyelerin de verildiği şenlikte çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ

“Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, mutlulukları bizlerin en büyük enerji kaynağı” diyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek etkinlik alanını dolduran ailelere teşekkür etti. Zeybek Başkan; “Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamak adına bu şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Projelerimizle birlikte Afyonkarahisar’ı marka bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Kıymetli yavrularımızın her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Hemşehrilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler